Huoneisto 1 as. 4

Kuopio, Pohjois-Savo
Sleeps Vieraat: 5
Bedrooms Makuuhuoneet: 1
Bathrooms WC: 1

Vuonna 2004 rakennettu rivitalohuoneisto tarjoaa täydellisen majoituksen pienelle perheelle tai kaveriporukalle Tahkon lumoavassa ympäristössä. Tilava 60 neliömetrin huoneisto ulottuu 1,5 kerrokseen, tarjoten runsaasti tilaa ja mukavuutta.

Huoneisto on erittäin hyvin varusteltu, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan rentouttavaa lomaa varten. Täällä voit nauttia kaikista mukavuuksista ja kodinomaisesta tunnelmasta, kun tutkit Tahkon tarjoamia monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Sijaitsemme viihtyisässä lomakylässä Tahkon päätien varrella, vain 2,5 kilometrin päässä Tahkovuoren keskustasta Syvärijärven rannalla. Lomakylässä voit valita persoonallisten erillishuviloiden tai rivitalohuoneistojen välillä, jotka tarjoavat kodikkaan ja rauhallisen ympäristön lomasi ajaksi.

Alueen harrastusmahdollisuudet ovat laajat ja monipuoliset, ja ne sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille vieraille. Voit nauttia urheilukentästä, joka tarjoaa mahdollisuuden pelata tennistä, koripalloa ja lentopalloa. Talvella voit luistella luistelukentällä tai laskea mäkeä pulkalla. Vastaanotosta voit vuokrata tarvittavat varusteet, kuten luistimet, sähköpotkulaudat ja polkupyörät, jotta voit tutkia aluetta vapaasti.

Syvärijärven upea hiekkaranta kutsuu sinut virkistäytymään ja nauttimaan uinnista kesäisin. Voit myös rentoutua rantasaunassa ympäri vuoden ja talvisin pulahtaa avannossa virkistäytymään.

Sisäänkirjautuminen

16:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökki

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissaMukavuudet


Valitse päivät


Sijainti

Katso kartta

Omistaja

Tahko-Tourssuomi, englanti, venäjä

Tahko-Tours on viihtyisä lomakylä Tahkon päätien varrella, 2,5 kilometriä ennen Tahkovuoren keskustaa Syvärijärven rannalla. Lomakylässä majoitut persoonallisissa erillishuviloissa, tai rivitalohuoneistoissa.

Lähetä viesti


Arviot