Varausehdot

Huomioithan, että jokaisen majoitus- tai aktiviteettipalvelun varaus ja varausehdot ovat kyseisen palveluntarjoajan vastuulla.

TripToFin ei vastaa varauksista eikä käsittele niitä millään tavalla. Me tarjoamme ainoastaan alustan, jolla voit tehdä varauksen, mutta itse varaus menee suoraan omistajalle/palveluntarjoajalle. Emme ole vastuussa varauksiin liittyvistä asioista tai mahdollisista ongelmista.

Kun varaat palvelun TripToFin-sivuston kautta, varmistathan aina, että hyväksyt palveluntarjoajan antamat ehdot ja tiedot, kuten hinta, maksutapa, peruutusehdot, ja muut yksityiskohdat.

TripToFin-matkailusivusto pyrkii tarjoamaan korkealaatuisia matkakokemuksia, mutta emme voi taata palveluntarjoajien tarjoamien palveluiden laadun. Suosittelemme tarkistamaan arvostelut ja suositukset ennen varauksen tekemistä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai epäselvyyksiä koskien palvelua, varausta tai varauksen ehtoja, suosittelemme ottamaan suoraan yhteyttä palveluntarjoajaan. Jokaisella majoituksen tai palvelun sivulla on yhteydenottolomake, josta voit lähettää kysymyksiä suoraan omistajalle/palveluntarjoajalle. Asiakaspalvelumme auttaa sinua teknisissä asioissa tai kysymyksissä koskien itse varausalustaa.

Kiitos, että valitsit TripToFinin matkakumppaniksesi!