Isopoika

Levi, Kittilä, Lappi
Sleeps Vieraat: 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 1
Bathrooms WC: 1

Isopoika mökki tarjoaa rauhallisen tukikohdan Ylläksen alueen seikkailuihin. Sijaitsemme vain 15 minuutin ajomatkan päässä Sport Resort Ylläksen laskettelurinteistä ja lyhyen matkan päässä Levin upeista rinteistä.

Mökki sijaitsee hiljaisessa mökkikylässä, jossa voit nauttia luonnonrauhasta ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista. Lähialueen metsät kutsuvat sinua sienestämään ja marjastamaan, ja lähistön järvet tarjoavat erinomaiset kalastusmahdollisuudet.

Isopoika mökissä on tilaa kolmelle hengelle, mikä tekee siitä täydellisen valinnan esimerkiksi pariskunnille. Mökissä on viihtyisä sisustus ja kaikki tarvittavat mukavuudet rentouttavaa lomaa varten. Nauti yhdessäolosta ja lämpimästä tunnelmasta mökin sisätiloissa tai vietä aikaa ulkona grillikodassa herkullisia aterioita valmistaen.

Vaikka mökissä ei ole omaa saunaa, voit rentoutua ja virkistäytyä vain 50 metrin päässä sijaitsevassa tynnyrisaunassa, joka on vapaasti käytettävissäsi.

Isopoika mökki kutsuu sinut kokemaan Ylläksen ainutlaatuisen luonnon ja tarjoamaan kodikkaan tukikohdan lomasi ajaksi.

Sisäänkirjautuminen

16:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökki

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissaMukavuudet


Valitse päivät


Sijainti

Katso kartta

Omistaja

Ylläs-Lainion Lomasuomi, englanti

Ylläs Lainion Loma Oy on 8 mökin viihtyisä mökkikylä Ylläsjärvellä Lainiojoen rannalla. Rauhallisessa mökkikylässä on majoitusvaihtoehtoja 2 hengen tuvasta 14 hengen mökkiin. Mökit soveltuvat siis kaiken kokoisten perheiden ja ryhmien käyttöön. Kaikkien asukkaiden käytössä ovat suksienhoitohuone, grillikota ja tynnyrisauna.

Lähetä viesti


Arviot