Isoylläs

Levi, Kittilä, Lappi
Sleeps Vieraat: 10 + 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 2

10 + (4) henkilöä, 100m2

Parhaiten Isoylläs-mökki sopii yhteiseksi oleskelu- ja kokoontumistilaksi lomakylässä majoittuville ryhmille. Mökissä on vuodepaikat 10 + 4 hengelle ja käy hyvin myös isomman seurueen majoitukseksi. Neliöitä mökissä on 100m2.

Mökissä on avara oleskelu- ja ruokailutila, keittiö, 3 makuuhuonetta, wc, oma sauna ja pesutilat sekä parvi. Oleskelutilassa on takka. Mökin kahdessa isommassa makuuhuoneessa on 2 kerrossänkyä, kolmannessa yksi 140 cm leveä vuode. Keittiö on varustettu myös leirikouluryhmien tarpeisiin sopivaksi. Oleskelutilassa on levitettävä vuodesohva ja myös parvella on makuupaikkoja.

Varustelu: televisio, DVD-soitin, jääkaappi, kylmiö, hella, GN -mitoitettu kiertoilmauuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, yleiskone, laitostiskikone, pyykinpesukone ja kuivauskaappi.

Pihapiirin grillikota, suksien huoltotila ja joen törmällä sijaitseva tynnyrisauna ovat myös käytettävissä.

Sisäänkirjautuminen

16:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökki

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissaMukavuudet


Valitse päivät


Sijainti

Katso kartta

Omistaja

Ylläs-Lainion Lomasuomi, englanti

Ylläs Lainion Loma Oy on 8 mökin viihtyisä mökkikylä Ylläsjärvellä Lainiojoen rannalla. Rauhallisessa mökkikylässä on majoitusvaihtoehtoja 2 hengen tuvasta 14 hengen mökkiin. Mökit soveltuvat siis kaiken kokoisten perheiden ja ryhmien käyttöön. Kaikkien asukkaiden käytössä ovat suksienhoitohuone, grillikota ja tynnyrisauna.

Lähetä viesti


Arviot