Kanerva

Mäntyharju, Etelä-Savo
Sleeps Vieraat: 4 + 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 1

Kanerva mökki sijaitsee Mäntyharjun upean Enonveden rannalla, ympäröitynä kauniista mäntymetsäkankaasta, tarjoten rauhallisen ja lumoavan ympäristön lomallesi. Rakennettu vuonna 2006 lammellihirrestä, tämä mökki yhdistää perinteisen tunnelman moderniin mukavuuteen.

Tupakeittiö on tilava ja kutsuu viettämään aikaa yhdessä isommallakin porukalla. Varaava tulikivitakka luo tunnelmallisen ilmapiirin, ja maisemaikkunat tuovat upean järviluonnon lähes mökin sisätiloihin asti. Voit nauttia järvimaisemasta ja luonnon kauneudesta suoraan mökin rauhasta.

Puusaunan lempeistä löylyistä on ihana pulahtaa kirkkaaseen järveen vilvoittelemaan, tarjoten täydellisen rentoutumisen lomasi aikana. Ulkoterassilla lännenpuolella voit nauttia aamukahvista tai ruokailusta ja ihailla upeita auringonlaskuja.

Ulkoilmaelämästä nauttimiseen Kanerva mökki tarjoaa puugrillin, jossa voit valmistaa herkullisia aterioita, olivatpa ne sitten makkarat, letut tai vaikkapa päivän kalasaalis.

Kanerva mökissä on allergiavapaa ympäristö, siksi lemmikkien tuonti mökille ei valitettavasti ole mahdollista.

Sisäänkirjautuminen

16:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökki

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissaMukavuudet


Valitse päivät


Sijainti

Katso kartta

Omistaja

Lahtelan Lomamökitsuomi, englanti

Lahtelan lomamökit tarjoavat juuri oikean paikan rentoutumiseen Mäntyharjulla. Mökkejä ympäröivä luonto ja puhdasvetinen Enonvesi tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun, kalastukseen, marjastukseen ja sienestykseen. Kauniina kesäpäivinä on myös mahdollisuus suppailuun, pyöräilyyn ja melontaan.

Lähetä viesti


Arviot