Näin suunnittelet täydellisen mökkiloman

15 huhti

Tee suunnitelma yhdessä ryhmän kanssa

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme ryhmän kanssa yhteistyössä tehtyä suunnitelmaa. Miettikää yhdessä minkä tyyppinen mökki ja missä sijainnissa olisi paras vaihtoehto ryhmällenne. Keskustelkaa myös siitä, millaisia aktiviteetteja haluaisitte tehdä ja suunnitelkaa päiväohjelma yhdessä.

Varaa ajoissa

Hyvät mökit ovat suosittuja ja varataan nopeasti. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin ennen matkaa, jotta löydätte juuri teille sopivan vaihtoehdon. Varaus kannattaa tehdä myös hyvissä ajoin, jotta kaikki ryhmän jäsenet voivat järjestää aikataulunsa sen mukaan.

Ota huomioon ryhmän koko

Mökkien koot vaihtelevat ja on tärkeää valita oikean kokoinen mökki ryhmällenne. Muista myös ottaa huomioon makuuhuoneiden ja kylpyhuoneiden määrä, jotta kaikilla on riittävästi tilaa.

Suunnittele ateriat

Mökillä voi olla hauskaa myös ruuanlaiton parissa, joten suosittelemme suunnittelemaan etukäteen ryhmän ateriat. Muista huomioida myös erityisruokavaliot ja allergiat. Voitte myös harkita paikallisten raaka-aineiden käyttöä, jotta voitte nauttia paikallisesta ruoasta.

Suunnittele aktiviteetit

Mökkilomalla on paljon mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin. Voitte esimerkiksi tehdä patikointiretken, kalastaa, marjastaa tai sienestää, vuokrata veneen tai sup-laudan, tai rentoutua saunan löylyissä. Muistakaa suunnitella aikataulu ja aktiviteetit etukäteen, jotta kaikille jää tarpeeksi aikaa rentoutumiseen.

Muista ottaa mukaan tarvittavat tavarat

Muista ottaa mukaan kaikki tarvittavat tavarat, kuten lakanat ja pyyhkeet. Voitte myös harkita yhteistä ostoslista, jotta kaikki voivat osallistua tarvittavien tavaroiden hankintaan.

Nauti yhdessäolosta

Tärkeintä mökkilomalla on yhdessäolo ja rentoutuminen. Muista nauttia yhdessäolosta ja pitää hauskaa yhdessä ryhmän kanssa.