Nauti ruskan lumosta mökkilomalla

01 syys

Ruskainen syksy Suomen metsissä ja järvien rannoilla on taianomaista aikaa. Lehtien värit vaihtuvat kullasta punaiseen ja luonto valmistautuu talveen hiljalleen. Se on täydellinen aika varata mökkiloma ja kokea syksyn kauneus täysin siemauksin.

Me TripToFinillä suosittelemme mökille lähtöä elo-, syys- ja jopa lokakuussa useasta syystä:

Sienestys

Ruskan aikana suomalainen luonto muuttuu sienestäjän paratiisiksi. Mökkilomalla voit käydä metsässä etsimässä herkullisia sieniä, kuten suppilovahveroita ja kantarelleja. Illallinen itse kerätyistä sienistä maistuu taivaalliselta mökin pihalla.

Marjastus

Elokuussa ja syyskuussa voit myös nauttia marjastuksesta. Metsissä kasvaa runsaasti herkullisia marjoja, kuten mustikoita ja puolukoita. Keräämällä marjoja voit valmistaa tuoreita hilloja ja mehuja mökkilomasi aikana.

Sauna ja uiminen

Ruskainen ilma voi olla viileää, mutta mökin sauna tarjoaa lämpimän turvapaikan. Nauti saunomisen rauhoittavasta vaikutuksesta ja pulahtaa sitten järviveteen. Saunan jälkeen uiminen kylmässä vedessä on virkistävää ja elämyksellistä.

Lämpimät illat grillin tai nuotion äärellä

Iltasin voit kerääntyä grillikotaan tai nuotion ympärille mökin pihalle. Grillaa makkarat ja herkuttele paahdetuilla vaahtokarkeilla. Tähtitaivas ylläsi luo unohtumattoman tunnelman, kun istut lämpimän tulen äärellä.

Ruska-aika on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Suomen luonto parhaimmillaan. Mökkiloma tarjoaa täydellisen tavan nauttia ruskan lumosta ja kauneudesta. Varaa mökkiloma ruskan aikaan ja antaudu syksyn taikaan!