Oravasalmi

Kouvola, Kymenlaakso
Sleeps Vieraat: 10
Bedrooms Makuuhuoneet: 2
Bathrooms WC: 2

Tunnelmallinen mökki niemen kärjessä

Oravasalmi on tunnelmallinen mökki niemen kärjessä, josta aukeaa upea järvinäkymä kolmeen eri ilmansuuntaan. Mökistä löytyy kaikki tarvittava rentouttavaan lomailuun. Vuodepaikkoja löytyy kahdesta makuuhuoneesta, parvelta ja vinttikamarista. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi erillistä sänkyä. Parvella on neljä vuodepaikkaa. Vinttikamarin sisäänkäynti on terassin puolella, kamarissa on kaksi erillistä sänkyä. Lisävuode on varattavissa lisäpalveluista. Pyydämme ilmoittamaan varauksen yhteydessä, jos tarvitsette matkasänkyä tai syöttötuolia.

Mökin mukavuuksiin kuuluu kattavasti varusteltu keittiö, josta löytyvät mm. kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, vatkain, tiskikone, jääkaappipakastin, mikro, liesi, uuni ja astiasto 12 hengelle sekä paljon ruoan valmistukseen tarvittavia välineitä. Nopea WIFI mahdollistaa etätyöskentelyn ja yhteyden mökin ulkopuolelle.

Sisäänkirjautuminen

16:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökki

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissaMukavuudet


Valitse päivät


Sijainti

Katso kartta

Omistaja

Juliasuomi, englanti, venäjä

Mauris ut purus eleifend, facilisis enim eu, suscipit neque. Praesent interdum odio sit amet tempus porttitor. Praesent varius ac metus at euismod. Duis ut fermentum libero, a faucibus ex.

Lähetä viesti


Arviot