Pikku Torppa

Kotka, Kymenlaakso
Sleeps Vieraat: 6 + 1
Bedrooms Makuuhuoneet: 3
Bathrooms WC: 1

Pikku Torppa on kodikas hirsimökki Kotkassa, joka majoittaa mukavasti jopa kuusi vierasta. Mökki on 40 neliömetrin kokoinen ja tarvittaessa lisävuoteita saa helposti järjestettyä. Alakerrassa sijaitsee kaksi viihtyisää makuuhuonetta, kun taas yläkerran tilava parvi kätkee sisäänsä kaksi petiä. Parven valoisuutta korostaa suuri ikkuna, joka tuo sisään runsaasti luonnonvaloa.

Pikku Torpan sisustuksen inspiraationa toimii kaunis unikon kukka. Kirkkaan punainen väri näkyy läpi mökin sisustuksessa, kuten kylpyhuoneen laatoituksessa, tauluissa, huonekaluissa, tekstiileissä ja astioissa. Tämä luo mökille lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

Mökin sydämenä toimii varaava takka, joka tarjoaa tarvittaessa pehmeää lämpöä ja tunnelmaa vieraille. Aurinkoterassilla voit nauttia grillauksesta ja ruokailusta samalla ihaillen ympäröivää maisemaa. Romanttinen puutarhapaviljonki tarjoaa suojaa sateen sattuessa tai tuulen tuivertaessa, luoden täydellisen paikan rentoutua ja nauttia aterioista.

Pikku Torpan vieressä sijaitsee sähkölämmitteinen sauna, mutta perinteisestä puulämmitteisestä pihasaunasta voi nauttia erikseen varattavissa olevaa maksua vastaan.

Kalaisa Kymijoki on vain kahden kilometrin päässä Pikku Torpasta, tarjoten upeita kalastusmahdollisuuksia. Kotkan keskustaan on lyhyt 12 kilometrin matka, joten kaupungin palvelut ovat helposti saavutettavissa. Mökki sijaitsee rauhallisessa maalaismaisemassa, joka tarjoaa upeita metsämaastoja marjastukseen ja sienestykseen kesäisin sekä valmiiksi tehtyjä hiihtoreittejä ja vauhdikkaita pulkkamäkiä talvisin.

Sisäänkirjautuminen

16:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökki

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissaMukavuudet


Valitse päivät


Sijainti

Katso kartta

Omistaja

Majatalo Torppasuomi, englanti

Majoitu mukavasti idyllisessä maalaismaisemassa! Talot sijaitsevat rauhallisella alueella lähellä kalarikasta Kymijokea, Alvar Aallon Sunilaa, upeita ulkoilumaastoja, lentomuseota, moottoriurheilukeskusta sekä Kotkan keskustan palveluita ja nähtävyyksiä. Majoitustilat sopivat hyvin myös ryhmä- ja perhemajoitukseen.

Lähetä viesti


Arviot