Saimaa Lakeside 148

Ruokolahti, Etelä-Karjala
Sleeps Vieraat: 8 + 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 4
Bathrooms WC: 2

Tervetuloa unohtumattomalle mökkilomalle Saimaan rannalle!

Mökki sijaitsee lähellä rajaa ja tarjoaa upeat näkymät järvelle omalta laiturilta. Voit nauttia rauhallisuudesta ja eristäytyneestä ympäristöstä, sillä kylämme vie koko niemimaan eikä ulkopuolisia ole lähistöllä.

Mökissä on tilava keittiö-ruokailutila, varusteltu kaikilla tarvittavilla kodinkoneilla. Olohuoneessa voit rentoutua takan äärellä tai nauttia ajanvietosta ergonomisilla kalusteilla varustetussa oleskelualueella.

Voit valita monipuolisesta viihteestä mieleisesi aktiviteetit, kuten kävely havumetsässä, pyöräily ja vesiskootterit, kalastus, hiihto ja paljon muuta. Mökki tarjoaa oman saunan ja terassin, jossa voit nauttia grillauksesta. Lisämaksusta voit myös nauttia lämmitettävästä ulkoporealtaasta. 

Kesäisin vierailijoiden käytössä on myös polkupyöriä, joiden avulla voit tutustua alueeseen ja sen kauniiseen ympäristöön.

Kalastus Saimaalla

Kalastusmahdollisuudet ovat erinomaiset, ja jokaiseen lomamökkiin kuuluu sähkömoottorivene ja mato-onget. Voit grillata saaliisi omalla kaasugrillillä tai valmistaa aterian grillikatoksessa. Tarvittavat varusteet sisältyvät mökin vuokraan.

Alueen vesillä voit kalastaa eri vuodenaikoina erilaisia kaloja. Loppukeväästä ja kesällä ahven, särki ja lahna ovat yleisiä saaliita, kun taas kesäkuusta heinäkuun loppuun harjusta ja taimenta. Syksyllä järvestä voi saada isoja kaloja, kuten haukea, taimenta, ahventa ja säynävää.

Tule ja koe täydellinen rentoutuminen ja luonnonläheinen lomanvietto Saimaan upeissa maisemissa.

Sisäänkirjautuminen

16:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökki

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissaMukavuudet


Valitse päivät


Sijainti

Katso kartta

Omistaja

Olgasuomi, englanti, venäjä, ranska

Mökkikompleksimme Saimaa Lakeside ja Tahko Hills tarjoavat ympärivuotista majoitusta. Saimaa Lakeside sijaitsee noin 300 km päässä Helsingin lentokentältä, ja Tahko Hills noin 60 km päässä Kuopion lentokentältä. Saimaa Lakeside -kompleksissa on 6 puista mökkiä 135 m2, 148 m2 ja 175 m2, jotka sijaitsevat Saimaan suurimman järven niemimaalla. Tahko Hills -kompleksi sijaitsee Tahkon laaksossa, yhdessä Suomen kuuluisimmista hiihtokeskuksista. Kompleksissa on 10 mökkiä 139 m2 ja 160 m2, jotka tarjoavat rauhallisen ympäristön lähellä aktiviteetteja ympäri vuoden.

Lähetä viesti


Arviot