Saimaa Lakeside 175

Ruokolahti, Etelä-Karjala
Sleeps Vieraat: 8 + 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 4
Bathrooms WC: 3

Tervetuloa viihtyisään ja moderniin mökkiin Saimaan rannalla, missä voit viettää unohtumattoman loman!

Tässä mökissä on tilava keittiö-ruokailutila, varusteltu kaikilla tarvittavilla kodinkoneilla. Olohuoneessa voit rentoutua takan äärellä tai nauttia ajanvietosta ergonomisilla kalusteilla varustetussa oleskelualueella.

Mökki tarjoaa oman saunan ja terassin, jossa voit nauttia grillauksesta. Lisäksi mökissä on oma rantasauna ja laituri, jossa voit rentoutua ja lähteä tutkimaan järveä sähkömoottorilla varustetulla veneellä. Lisämaksusta voit myös nauttia lämmitettävästä ulkoporealtaasta.

Kesäisin vierailijoiden käytössä on myös polkupyöriä, joiden avulla voit tutustua alueeseen ja sen kauniiseen ympäristöön.

Kalastus Saimaalla

Kalastusmahdollisuudet ovat erinomaiset, ja jokaiseen lomamökkiin kuuluu sähkömoottorivene ja mato-onget. Voit grillata saaliisi omalla kaasugrillillä tai valmistaa aterian grillikatoksessa. Tarvittavat varusteet sisältyvät mökin vuokraan.

Alueen vesillä voit kalastaa eri vuodenaikoina erilaisia kaloja. Loppukeväästä ja kesällä ahven, särki ja lahna ovat yleisiä saaliita, kun taas kesäkuusta heinäkuun loppuun harjusta ja taimenta. Syksyllä järvestä voi saada isoja kaloja, kuten haukea, taimenta, ahventa ja säynävää.

Tule ja koe täydellinen rentoutuminen ja luonnonläheinen lomanvietto Saimaan upeissa maisemissa.

Sisäänkirjautuminen

16:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökki

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissaMukavuudet


Valitse päivät


Sijainti

Katso kartta

Omistaja

Olgasuomi, englanti, venäjä, ranska

Mökkikompleksimme Saimaa Lakeside ja Tahko Hills tarjoavat ympärivuotista majoitusta. Saimaa Lakeside sijaitsee noin 300 km päässä Helsingin lentokentältä, ja Tahko Hills noin 60 km päässä Kuopion lentokentältä. Saimaa Lakeside -kompleksissa on 6 puista mökkiä 135 m2, 148 m2 ja 175 m2, jotka sijaitsevat Saimaan suurimman järven niemimaalla. Tahko Hills -kompleksi sijaitsee Tahkon laaksossa, yhdessä Suomen kuuluisimmista hiihtokeskuksista. Kompleksissa on 10 mökkiä 139 m2 ja 160 m2, jotka tarjoavat rauhallisen ympäristön lähellä aktiviteetteja ympäri vuoden.

Lähetä viesti


Arviot