Tahko Hills 160

Kuopio, Pohjois-Savo
Sleeps Vieraat: 8 + 2
Bedrooms Makuuhuoneet: 4
Bathrooms WC: 3

Tahko Hillsin mökit tarjoavat unohtumattoman loman kauniilla Syvärin järven rannalla Tahkon hiihtokeskuksessa. Harkitun sisustuksen ansiosta lomailijat viihtyvät täällä mainiosti.

Mökistä avautuu upea järvinäköala, ja omalta laiturilta löydät veneen sähkömoottorilla järviseikkailuja varten. Saunasta pääset suoraan terassille, jossa voit rentoutua ja nauttia maisemista.

Tahko Hills sijaitseee lomakeskuksen rinteiden läheisyydessä, vain 800 metrin päässä. Rantaviiva on yksityinen ja tarjoaa rauhallisen ympäristön lomanviettoon.

Kaikissa Tahko Hillsin lomamökeissä on tilava keittiö-ruokailutila, täydellisesti varustellut kodinkoneet ja mukava olohuone takkoineen. Lisäksi mökeissä on neljä erillistä makuuhuonetta, miellyttävä sauna ja kauniisti suunniteltu sisustus.

Vapaa-ajan viettoon löytyy monipuolisia vaihtoehtoja, kuten kävely havumetsässä, pyöräily, vesiskootterit, kalastus, sauna ja hiihto. Mökin vuokraan sisältyy vene sähkömoottorilla, polkupyörä ja jääkelkka vuodenajan mukaan sekä pääsy leikkikentälle.

Tahkolla löytyy tekemistä

Talvella Tahkon rinteillä voi kokea laskettelu- ja lumilautailuiloa, sillä Tahkolla on 24 eritasoista rinnettä ja 14 hiihtohissiä. Alueelta löytyy myös lapsiystävällisiä rinteitä.

Kesällä Tahko tarjoaa monipuolisia luontolomaelämyksiä, kuten järvessä uimista, metsäretkiä ja pyöräilyä. Erityisesti vesiurheilumahdollisuudet ovat runsaat: voit kokeilla soutelua, vesisuksia ja vesiskootteriajoa. Kokeneille on tarjolla ohjattuja kajakki- ja kanoottiretkiä sekä moottori- ja purjeveneajeluja. Lisäksi Tahkolla voi osallistua mönkijäsafarille tai pelata golfia.

Pyöräilijöille on tarjolla yli 100 km pitkä verkosto eritasoisia pyöräreittejä. Alueen kahvilat, ravintolat, kylpylät ja keilahalli ovat avoinna ympäri vuoden. Tahkon keskustassa on myös monipuolinen lasten leikkikenttä ja Tahko Farmi -kotieläinpiha.

Tule viettämään unohtumaton loma viihtyisään ja moderniin mökkiin Tahkon upeassa ympäristössä, missä luonto ja aktiviteetit kohtaavat täydellisesti.

Sisäänkirjautuminen

16:00

Luovutus

12:00

Majoitustyyppi

Vuokramökki

Näet tarkan hinnat valitsemalla haluamasi päivät kalenterissaMukavuudet


Valitse päivät


Sijainti

Katso kartta

Omistaja

Olgasuomi, englanti, venäjä, ranska

Mökkikompleksimme Saimaa Lakeside ja Tahko Hills tarjoavat ympärivuotista majoitusta. Saimaa Lakeside sijaitsee noin 300 km päässä Helsingin lentokentältä, ja Tahko Hills noin 60 km päässä Kuopion lentokentältä. Saimaa Lakeside -kompleksissa on 6 puista mökkiä 135 m2, 148 m2 ja 175 m2, jotka sijaitsevat Saimaan suurimman järven niemimaalla. Tahko Hills -kompleksi sijaitsee Tahkon laaksossa, yhdessä Suomen kuuluisimmista hiihtokeskuksista. Kompleksissa on 10 mökkiä 139 m2 ja 160 m2, jotka tarjoavat rauhallisen ympäristön lähellä aktiviteetteja ympäri vuoden.

Lähetä viesti


Arviot