Laadukkaat lomat jo vuodesta 2013

Meistä

Se alkoi unelmasta

Suomalainen perheyritys

TripToFinin takana on isä Slava ja tytär Julia. Vuonna 2013 Slava perusti matkatoimiston, joka järjesti räätälöityjä matkoja Suomeen, erityisesti korkealaatuisia kalastus- ja mökkilomia.

Matkatoimiston toiminnan myötä selvisi kaksi asiaa: Suomi on täynnä unohtumattomia kokemuksia, ja suurin osa niistä on todella hankalaa löytää verkosta.

Näin syntyi unelma tuoda kaikki nämä kokemukset, majoitukset ja palvelut esille, jotta jokainen voi varata unelmalomansa verkossa yhdestä paikasta.

Laatu ja helppous

100% omistajan hallinta

TripToFinin tavoite on koota matkailupalvelut ympäri Suomea niin, että varauksen teko on mahdollisimman helppo niin sinulle kuin palvelun tarjoajalle. Siksi panostamme siihen, että varauksen teko on mahdollisimman helppo ja nopea, ja että varaus lähtee aina suoran omistajalle.

Kun teet varauksen meillä, tuet 100% suomalaisia yrityksiä ja autat kehittämään kotimaan matkailua.

Kiitos, että valitsit TripToFin.

Tiimimme

Slava

Kiertää Suomea etsimässä uusia mökkejä, hotelleja ja palveluita. Hän varmistaa että TripToFin tarjoaa vain parasta laatua. Slava puhuu suomea ja venäjää.

Julia

Hoitaa TripToFin alustaa ja siihen liittyvät asiat. Hän vastaa asiakaspalvelusta ja kuvaa tiimin matkat ympäri Suomea. Julia puhuu suomea, englantia ja venäjää.

Tony

Rakastaa matkustaa matkailuautossa ja luulee olevansa sen omistaja. Kesäisin hän tykkää tutustua luontoon. Vasta aloittava matkailija.

Nixie

Pitää enemmän mökeistä, rauhasta ja Suomen luonnosta. Hyvä ruoka ja päiväunet ovat hänelle tärkeitä. Kokenut matkailija.

Vain ammattilaiset palveluntarjoajatVoit olla varma, että palvelun tarjoaa kokenut ammattilainen, joka tietää mitä hän tekee

10 vuotta kokemusta matkailualallaTiimimme on järjestänyt mökkilomia, kalastusmatkoja ja räätälöityjä lomia Suomeen jo vuodesta 2013

Turvallinen kotimainen palveluOlemme suomalainen yritys ja tunnemme lähes kaikki omistajat henkilökohtaisesti

Usein kysyttyä

Miten varaus maksetaan?

Varaustavan määrittelee majoituksen tai palvelun tarjoaja. Tarjolla voi ollaverkkomaksuja, pankkisiirtoja tai käteismaksuja.

Kuinka löydän majoituksen?

Jokaisella majoitussivulla on karttaosio, joka näyttää majoituksen sijainnin. Kannustamme myös majoituksen omistajia lähettämään ajo-ohjeet ennen saapumista.

Voinko muuttaa sisään- tai uloskirjautumisaikaa?

On parasta ottaa yhteyttä majoituksen tarjoajaan suoraan majoitussivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Kuinka muutan varaustani?

Saat varausvahvistuksen sähköpostitse, joka sisältää majoituksen tai palvelun tarjoajan yhteystiedot. Ota heihin suoraan yhteyttä, jos haluat tehdä muutoksia varaustietoihisi.

Kuinka jätän arvostelun?

Saat omistajalta pyynnön jättää arvostelu matkasi jälkeen. Jos haluat antaa palautetta TripToFin -alustasta ja kokemuksesta, käytä tätä lomaketta. Arvostamme mielipiteesi todella paljon.

Kysyttävää?

Lähetä meille viesti

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä majoituksen tai palvelun tarjoajaan suoraan majoitussivulla olevan yhteystiedon kautta. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään alustaan tai teknisiin ongelmiin liittyvissä kysymyksissä.